adidas sko mænd 2019 Siddende på toppen af ​​en klar tyggegummi ydersål, Seeley Boat har en mere præmie følelse; inkorporering metal trefoil branding på tungen sammen med en læder blonde. Yderligere polstring rundt om hælen samt en forstærket ruskind på tværs af tåboksen giver både ekstra beskyttelse og komfort.

adidas sko dame hvide Adidas Originals præsenterer Seeley i klassisk Navy. En afslappet, men funktionel silhuet, den slidstærke lærreds twill øverste har en tekstilforing til en plysj på fods føler. Kontrast læder Tre striber og adidas Skateboarding tunge logo suppleres med en kontrast hæl fan. En taktil gummi mellemsål inspireret af de gamle indendørs domstole giver ekstra holdbarhed samt overlegen slagbeskyttelse, der leverer en funktionel casual sko med enkle bekvemmeligheder og uden dikkedarer.

adidas sko grå og lyserød Adidas Seeley er en anden sko, der er taget fra Adidas valv, der skal tilpasses til skateboarding. Den oprindelige Seeley var en håndboldsko. Ligesom skøjteløb kræver håndbold hurtige fødder, lateral side til side støtte og en flad, grippy sål.

adidas seeley blå sort Håndbold ligner meget på en tennissko på denne måde - i modsætning til en træner eller en løbesko, er tennis- og racquetballsko såler flade til maksimal fodkontakt og ankelstøtte. Med dette i tankerne er det ingen overraskelse, at Seeley overgik så godt ind i skøjteløb som andre adidas domstolsklassikere og adidas Originals som Adidas Matchcourts, Stan Smith Shoes og Adidas Superstar Shoes.

https://www.sort5sko.com/